Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Have a mind of your own.


Ditt Orange County

Grönt te och nostalgi.
På ett hårt golv.
Ingenting är absolut i brist på regi.
En sandlåda med små soldater.
Grönt te och nostalgi.
En regnig natt i augusti.

Droppar rinner av blad.
Vackert och sentimentalt.
En man vandrar genomblöt.
Han saknar all innebörd.
Sitt levebröd.
Yr i blicken, nära till sömn.
Han vandrar frenetiskt,
men det är meningslöst.

Fyndet av ditt sjätte sinne.
Kalla vindar, mark av salt, längtan efter fukten.
Jag har inte lyckats skaka av mig den ihärdiga lukten.
Han spejar och ser.
Han ångrar inte,
men ber.
En iskall natt i april.




Fri vers av OsJu
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-14 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu