Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av visst asknedfall


naturligt

naturligast
av allt
mest ur-ursprungligt
är vulkanism

närmast yngst
av allt
är människan

intelligent
påstår hon själv
men knappast klok
menar jag

ty
det självklara
får inte
rubba

TIDTABELLER

!!!
!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-04-16 18:33



Bookmark and Share


  Anna*
Det är många tidtabeller, tidsbegränsningar osv. som blivit viktigare än människor... tänkvärd dikt!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP