Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

not

diplomatiskt skrevs en not
instrumenten tömdes

fisken fanns inte
fångsten uteblev i noten

på pappret
mellan strecken
hade någon spillt bläck

utsagan var inte
undertecknad




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-04-17 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aldrig falsarium så länge nån hållt i pennan ...
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP