Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hommage till en av de största




Genom mina googles

 

 

Jag avstår att skriva fiol och viol

och kämpar förtvivlat med rimmen.

Hur finna den fyndiga kapriol

som ger hopp nu, i gryningstimmen?

 

Jag är inte ensam och kvällen ej sen

jag kämpar ej alls med en vals.

Det vore väl snarast ett rent fenomen

om jag lyckas skriva nå't alls.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-17 08:24

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Tack!
2010-04-17

  Carl O Andersson
Precis så den ska skivas
för att bliva en bra parafras
över den som tappat lappen
och nu satt där och grät uppå trappen
2010-04-17

  thyra
Nils Ferlin i våra hjärtan. Fint!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP