Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat utanför Ullevi

 

 

"Nå, ska du me på matchen, eller...?"

"Nå, fassan fyller åtti år då, vet du."

"Åtti år bara! De e la ingenting!

Om min fassa levt hade han fyllt

nittisex i september, dö!"




Prosa av © anakreon VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-17 18:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Intelligensian utmanar och lyfter till stordåd.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP