Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja....


Gravid...

Nio

Åtta

Sju

Spyr

Spyr i gen

Embryo förvandlas till

Foster

Hatar Allt jag äter

Sparkar ut det

Alltså

Spyr i gen

Sex

Sex månader kvar.




Övriga genrer av Katrin
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-11-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin