Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasa!

Sårskorpan som börjat läka efter din död
revs upp och döm om min förvåning,
smärtan var borta!




Övriga genrer av Katrin
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-09-26 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin