Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.08
17.47



exundo

vinden rö med dig
och du slår ut
hjärtats segelklaffar genomsolar plexus

dvärgvitorna rådnar begapande tunga
låter kornetterna fingra sig närmare de svarta hålen

där du ångvälter bramseglen fullständigt utslagstoppade

närgångna rår förutgår når inoljade villiga ederländer

där munstycksbjudning oktavakter giver




Fri vers av Nightngale
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-11-08 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale