Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeldrama



Ett spöke från förr
knackar ständigt på vår dörr
hindrar kärleken
dagarna går, får se om
vår kärlek är starkare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2010-04-18 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP