Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.04.29
18.21



vidare


Följ mig
spåra vägen
stig försiktigt
vindlar in-
för dig
vidare




Fri vers av Nightngale
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-11-08 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale