Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.08
20.20



hat


sliter av dina ögonlock, bränner dina tårkanaler till sotflagor
jag vill se dina blodtårar strypas kvävda syrefattiga i vacuum

jag vill utsätta dig för den smärta du orsakat andra
under lika lång livstid skall du genomlida det helvete du skapat

och all min kärlek

skall förvridas i ett hånleende, skadeglädje skall stegla din själ
tills du trolösa bönar om död

då skall jag spotta dina ord i ditt öra

med glödgat spett spetsa dig

och all publik

skall vredgat bejubla din uppgörelse med jaget

och ingen nåd


och där skall du vara i evighet




Fri vers av Nightngale
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-11-08 20:28



Bookmark and Share


  Smultris
Brutalt Tobias... Men mycket snyggt...
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale