Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackrare ord för gräl




Meningsutbyte

 


Du vill så gärna jag skall se den verklighet du ser

men, älskling, från mitt fokus, har den sannerligen fler

facetter, ty den bild du har kan få helt annan roll

om du förmår betrakta den ifrån ett annat håll.

 

Den absoluta sanningen är ofta en ren myt.

Den insikten är värd varenda flammande dispyt.

Din bild är därför, kan man säga, bara delvis sann.

Och sanningen som jag kan se är faktiskt likadan.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 16:50

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Line W
Så sant och så vackert uttryckt!! Kram :)
2010-04-19

  Connie
Så bra skrivet!

Och tänk om allt bara är en illusion och ingenting existerar? Då kan det inte vara jag som sitter här och skriver ;)
2010-04-19

  Monika A Mirsch VIP
ja du sa det i sjungande ord
den mening jag sitter och präntar
du är god!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP