Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas det blir en liten läsglädje för dig! Jag hade väldigt kul när jag skrev!


Sommardröm

En känsla som sjunger,som skiner och ser
Läppar som skrattar,som smilar och ler,
Ögon som tindrar, som lyser mot mig.

En låga av längtan som hoppas,som ber
små eldar som brinner,träder fram ännu mer.
En underbar känsla som väcks inom mig.
En svindlande känsla just bara för dig.

Små viskningar,likt en svepande vind,
rör vid mitt sinne,smeker min kind.
Lyssnar så stilla till dina ord,
för dig är jag viktigast på denna jord.

Känner en lycka som aldrig tar slut.
Tänk att få älskas så innerligt och djupt.
Trodde väll aldrig att det skulle ske,
att finna den lyckan som bara du kan ge.
Mina ögon de tåras av lycka till dig,
som en ängel du finns så nära hos mig.

Min saknad är stor,där vid sommarens strand.
Står där och längtar i drömmarnas hamn.
Minns alla minnen som bor inom mig.
Minns alla minnen som jag fick av dig.
Längtar då åter till sommarens land,
där kärleken väntar med vidöppen famn.




Övriga genrer av Timotej
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timotej