Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugoförsta århundradets nya kärlek

Tro på dig själv, lär ditt värde
och kasta alla skuldkänslor åt sidan!

först då kan du offra dig själv
för att rädda någon annan

först då kan du älska någon annan till fullo
utan att några skuggor skall falla på dig

så älska livet och dig själv
och andra kommer att älska dig




Fri vers av Marquis de Nerf
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 01:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra diktat! Sanna viktiga ord.
2010-05-28

  Mikaela P
Underbar och sann.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marquis de Nerf