Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren kommer inte fort nog


På en balkong drar jag i mig öl och cigaretter. På klubben blandar jag Red bull med tabletter.

Dansar som en gud och maler som en maskin. Spyr ner en svarttaxi efter tre flaskor vin.

Åldras sex månader på en vecka. Vaken i tre dygn innan jag däckar.

Skriker från ett hustak i Budapest. Några timmar senare letar jag efter nästa fest.

Somnar med näsblod och utslagna tänder. Räknar mina könssjukdomar på två händer.

Vaknar naken i en källare i Montreal. Någon häller upp en ny drink, skål.

Sliter mitt hår när jag kommer ner. Fryser när det är varmt men vill ändå ha mer.

Kan inte få nog av alla fester. Räknar redan dagarna till nästa semester.




Bunden vers (Rim) av Refused
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 20:22



Bookmark and Share


  flyfinik
BRAAAA TEXT, typ realism fast i nutid.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Refused