Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från en underbar kvinna, en vän som har stöttat oss under våra svåra år med kloka ord och gett oss så mycket tänkvärt.


- Livet kommer till oss Gunilla!

- Livet kommer till oss Gunilla!

Det var orden hon sa. Så mycket sanning som ligger i just de orden.

Jag har haft hennes ord med mig under dagen. Jag har tänkt och insett att det är så det är. Livet kommer till oss. Det är inget vi själva kan bestämma över. Vi föds till världen, men hur livet blir är osäkert för alla. Ingen vet vad som väntar bakom nästa hörn, nästa dag eller nästa år....

Vissa får mycket, vissa får mindre och ett fåtal kanske t.om kan glida genom hela livet på en "räkmacka". Men det är nog tyvärr få förunnat. Livet kommer till oss.




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 21:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara ord med ett budskap
som är så sant
2010-04-21

  AjBi
Stämmer... mycket bra formulerat :-)
Livet ommer till oss ... och är så mycket mer.
2010-04-21

  Hawk
Mycket kloka tankar!
och ibland blir livet mer påtagligt än andra gånger...
2010-04-21

  Trädflickan
Det är nog sanna ord att ta till sig och fundera över.
2010-04-20

  Michaela Dutius
Underbara ord med ett sant budskap
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson