Förslag till meddelande till kär anhörig från den som varit hos doktorn och fått veta att allting är helt OK och som känner lust att fira med en liten rackare, eller två:
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förslag till meddelande till kär anhörig från den som varit hos doktorn och fått veta att allting är helt OK och som känner lust att fira med en liten rackare, eller två:


Krumbukt

 

Att vakna ur skonsam narkos

som skyddat mot verkligheten

och höra en dyster prognos

som talar om evigheten

som händelsens troliga slut

kan säkert förlama de bästa

men jag väljer helt resolut

att ta chansen i flykten och festa!

 

Ty tillvarons alla förbud

och måttlighetsråd är nog kloka

men ej när de levandes skrud

som törstande rosor tycks sloka.

Men jag är ej där än, mitt Gull!

Jag plågas ej av det problemet.

Fast - bara för säkerhets skull

har jag gått en sväng till Systemet!"

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-21 09:20

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ja just så - svansen upp i alla väder - sa den gamla - och .... En godbit är denna!!!
2010-04-22

  En strimma av guld
Du fångar den känsla du vill känna och jag tycker du gör helt rätt.

Härligt skrivet!
2010-04-21

  stenen/ Yv Ericsson
Tack! lysande som sagt!
2010-04-21

  Poetblod
Haha, fullständigt lysande, som vanligt.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP