Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

Än en gång känner jag hur det bränner,
trycker bakom ögonen och jag känner att det finns
en flod av tårar som vill komma ut
svämma över
täcka mina kinder
rinna längst min hals och
tillslut torka i mina kläder

men inget kommer

tom
trött
ledsen

så mycket jag sagt till dig idag
som du aldrig kommer få höra
alla ord jag skrev till dig
som du aldrig kommer få läsa

jag tror det blir bäst så...




Fri vers av Em
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 00:24



Bookmark and Share


  Misery
Vackert.
Känner igen mig.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Em