Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände

Kan du se min ensamhet?
Jag gömmer den noga
Även för mig själv
För jag vet att jag inte är ensam
Jag har vänner och familj
Jag är älskad

Men inte förstådd

Jag har väntat på dig så länge
Väntat på att du ska se mig
Känna mig
Som ingen annan någonsin gjort

Jag vill ge dig mitt allt
Dela mina innersta tankar
Förmedla mina djupaste känslor

Men inte heller du förstår mig
Jag måste misstagit mig

Väntan fortsätter
Var är du?




Fri vers av elva12
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-25 19:56



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Det mesta om din text har redan kritiserats, men jag kan bara instämma att det är en text som berör mig på djupet. Den är vemodig, för du har folk, familj, vänner som älskar dig, och som säkert stöttar dig fullt ut. Men att hitta en själsfrände, som förstår ens innersta tankar och som gör dig hel, är en svår jakt. Men jag tror att det finns en för alla som kan få våra hjärtan att brinna och som kanske inte är den som man målat upp i i sitt inre, men som förstår dina djupaste tankar och som kompletterar dig.
Jag tycker denna text är väl skriven och den är från ditt hjärta.
En stor Applåd!
2010-04-29

  Jeanette
"Jag är älskad

Men inte förstådd"

Så jäkla klockrent!
Känner igen mig i varje ord!

Tack för underbar läsning!
2010-04-27

    ej medlem längre
Själsfränder...Ja, såna kan man verkligen längta starkt efter emellanåt. Ibland döljer man ju sin inre ensamhet så bra och även om man har tusen personer omkring sig så känner man ändå att något saknas och att ingen på djupet förstår. Det är liksom en rent existensiell ensamhet och man längtar efter någon att dela precis allt med. Att släppa något riktigt, riktigt nära och verkligen låta någon känna ens innersta tankar och förhoppningar, något som är på en gång skrämmande och fullkomligt underbart. Men ibland lyckas man faktiskt också att hitta någon. Väntan kan visserligen te sig lång, men ibland händer det faktiskt att vi verkligen Förstår och Når Fram till varandra.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12