Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av sin tid

I första klassen hade en dag fröken på sig en lite ovanlig
t-shirt med ett tryckt Picasso-motiv. Ett av barnen
frågade om denna och fröken berättade så gärna om
Picasso.

Efter en stund säger en av flickorna:

Men varför säger du "han" hela tiden?
Marie Picasso är ju en tjej!!




Fri vers (Fri form) av Maria Malm
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-27 12:27



Bookmark and Share


  aol
ler, ja det var som,,,,
2010-08-30

    Bodil Sandberg
hahaa ja inte är det alltis så lätt hålla reda på gamla picasson*
härlig liten story!
2010-04-30

    Annika J
Härlig historia!
2010-04-29

  Jack_iX
Jojo ... världsbilden kan se annorlunda beroende på vilken ålder man lever i. Dessa härliga barn *L*

Roligt berättat en söt historia ...
2010-04-28

  anits VIP
Härlig text, inte lätt för barn, att förstå vad det
handlar om ibland, dagens Picasso, är ju inte
den samma som gårdagens
2010-04-27

  Nina Nightwish VIP
:) Hehehe, där ser man:)
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm