Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig vidare

Jag trodde du fanns här för mig, jag trodde det var jag
Som skulle stå vid din sida, och aldrig vara svag
Jag skulle finnas där för dig och älska dig till slutet
Min kärlek och min smärta ja, jag skulle dela allt med dig

Ta mig till en plats där saknaden är slut
Ta mig till en plats där mardrömmarna dör ut
Ta mig till en plats där verkligheter känns bra
Ta mig till en plats med lycklig kärlek, många ja

Känner du dig ensam eller övergiven, utelämnad
Så glöm inte bort att jag finns här gråter, längtar
Efter att få känna närhet till din hud, din kropp
Älskling snälla, glöm inte bort

Ta mig till en plats där månens sken är gott
Ta mig till en plats där människor lycka fått
Ta mig till en plats, ja
Ta mig till den platsen där det är du och jag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Malin Fors
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Fors
Malin Fors