Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig igenom din vardag

Sluta hetsa igenom din vardag.
Stressar du så försvinner den bara fortare, och utan att du vet ordet av det så är livet plötsligt förbi.
Lever man av panik så försvinner lyckan all världens väg, och minnena bara försvinner eftersom man aldrig riktigt lever igenom dem.
Så nu har jag ett råd: Försök leva morgondagen lugnt och sansat.
Ta dagen som den kommer och njut av varenda vän, varenda samtal, varenda skratt.
Det kommer du ha glädje av i ditt fortsatta liv.
Ta hand om dig!




Fri vers av Malin Fors
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 22:29



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Grymt bra skrivet! Det enda vi äger är här och nu så varför inte njuta:)
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Fors
Malin Fors