Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad av vackra ord.

jag krossas sakta av vackra ord,
som ekar innuti som skrik.
Inte ett enda var menat åt mig,
det är just det som krossar,
sliter upp, river sönder, splittrar mig totalt.
Jag trodde aldrig att 'jag saknar dig' skulle vara det som knäckte mig.




Fri vers av Gry Sol
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 19:45



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra! man kan nästan ta på smärtan..
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gry Sol
Gry Sol