Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
???


Liv?

Liv?
Vad är liv?
Kan någon definiera ”vara”?
Och varför…?

Alla frågor är så uppenbara
Jag tror jag måste ta chansen
Att leva…




Kan någon definiera ”leva”?




Övriga genrer av Sskar
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-11-09 18:17



Bookmark and Share


    flisan_jag
Du har en poäng och får 5 poäng ;P
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sskar