Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Tänk dig en äng
Utan alla vackra blommor
Tänk dig en himmel
Utan dess blå prakt
Tänk dig en fågel
Utan dess frihet när den flyger mot skyn

Gråter av smärta
Blundar av rädsla
Skriker av vrede
Rister av sorg

Tänk dig ett liv
Utan alla vackra tankar
Tänk dig ett hjärta
Utan dess pulserande värme
Tänk dig en själ
Utan dess frihet när den blir förälskad




Fri vers av Sskar
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-11-25 19:48



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Ville bara titta in igen.. Hejsan ^^
2005-12-05

  Natalie VIP
Underbart fin Oskar :)
Jaa, du mår ju bra nu

^^
2005-11-25

    Regina E
Romantiskt och fint!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sskar