Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling

Jag blev mig

ikväll

älskling



Ikväll

fann jag hon

som jag ska vara

hon som jag är född

och menad

att bli




Fri vers av Tea Alex
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-28 20:05



Bookmark and Share


  Blåbäret
skönt att kunna landa och känna sig hemma, ett bättre jag på något vis
2010-05-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vad härligt
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex