Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked



Mitt öga förblir
torrt inför alla falska
tårar du fäller
nu gråter jag i enrum
över att jag föll för dem




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-04-29 22:28



Bookmark and Share


    Going for heaven
Tycker mycket om den.
Den berör.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP