Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TID MED JESUS

 



  

 

 

när jag umgåtts med Dig

ser jag allt i ett helt annat ljus

då fylls sinnet av glädje

och hjärtat av lovsångens brus

tid spenderad med Dig, Gud

det är alltid väl använd tid

Du som är min rättfärdighet

och Du som blivit min frid

jag är välkommen in

och den värld som är Din är nu min

detta Rike som aldrig kan vackla

där tronen är Din

barn i huset är fria

att komma och gå som de vill

Du har tid för oss alla

vi vet att Du jämt räcker till

LARZ GUSTAFSSON 090122




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-01 08:10



Bookmark and Share


  Maria T
Halleluja, sjung med glädje
lust och fröjd
2010-05-02

  Elaine.S VIP
En fin närhet...
2010-05-01

  anits VIP
Vackra sanna rader
2010-05-01

  rebecca d VIP
kram, din dikt...



bjuder in också mig..

tack!
2010-05-01

  Redeemer
En liten stund med Jesus...

Oerhört väl spenderad tid!
2010-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
Så bra du skriver! Hoppas du har en fin dag!
2010-05-01

  Måna N. Berger
Fint! Det känns i texten att du är "barn i huset!"
2010-05-01

  Nina Nightwish VIP
Vackert..
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP