Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att jag älskar dig, är jag inte bög 1/1

''Spela för mig Nicklas.''
Peters långa bleka fingrar följde min ryggrad, hans nötbruna ögon genomborrade
lugnt mina isblåa ögon.
''Vad ska jag spela då?''
''Det ditt hjärta sjunger.''
Peter syftade självklart på att jag skulle spela på pianot, min bästa vän
och min älskare. Men nu när jag har fått min Peter får det
räcka med att pianot är min bästa vän.
Med enbart kalsonger reste jag mig upp ur den ganska breda sängen
och Peter satte sig upp i skräddarställning med täcket invirrat runt
hans underkropp. Hans morgonruffs fick mitt hjärta att sjunga.
Hela Peter får mitt hjärta att sjunga.
Jag satte fingrar mot tangenterna och började spela. Varje ton
var en improviserad ton, en ton ifrån hjärtat.
Efter någon minuts spelande slutade jag.
Peter höll händerna för ansiktet och jag vet att han grät.
Jag satte mig bredvid Peter i sängen och tog försiktigt bort hans kalla händer.
Jag kysste hans läppar och höll om honom.
Igår var jag homofob.
Idag är min älskare en kille.
''Peter?''
''Ja, Nicklas?''
''Bara för att jag älskar dig, betyder det inte att jag är bög.''




Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar