Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.10
02.42



trött


jag är trött på att höra, om
jag inte får älska, dig
är allt som betyder, något
av värde jag håller, kär
är du mig även långt mer, än
så där nära vi alltid vill - vara




Fri vers av Nightngale
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-11-10 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale