Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATTACKPOESI

vänd dig med förtroende

till Den Ende som förstår

om ditt självförtroende

är ett varigt, öppet sår

om din väg är stängd

och syndabördan känns för tung

vänd dig med förtroende

till Jesus, Kungars Kung

 

hela jag är lågbudget

men jag är köpt med dyrbart blod

att jag är bevarad är

bevis på att Gud är god

 

en dag blev jag troende

jag blev övertygad då

tron är starkare i dag

och den gör att jag kan stå

rak och stolt på klippfast grund

trots all gungfly runtomkring

Guds församling frisk & sund

är en världsvid syskonring

 

hela jag är lågbudget...

 

denna fasta tillförsikt

är det bästa som jag har

om allt annat rasar har jag

ändå Jesus kvar

kämpa och gör uppror

bäst ni vill i detta land

inget pallar stormarna

om det byggts på lösan sand

 

hela jag är lågbudget...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-02 08:43



Bookmark and Share


  marie-helene
Ödmjuk och ren text som visar på att Gud ser till dem svaga och förtappade och inte till dem som tror sig vara präktiga och felfria.
För det är ingen...
2010-05-04

    Kaoskatta
Jag fastnade för namnet på dikten. " Attackpoesi". Det skulle vi behöva mer av.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP