http://www.jnytt.se/editorupload/Johan%20Palm.jpg
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 16:24



Bookmark and Share

  stenen/ Yv Ericsson
Bra låt!
Men jag vill inte till Paris. har varit där så det räcker.
Så jag är väl ingen poet helt enkelt.
2010-05-03

  Måna N. Berger
Springtime in Paris..
2010-05-03

    ej medlem längre
Inte jag... bra skrivet dock.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP