Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är lätt inspirerad av Anders Nordlander


I kärlekens fönster





själv sitter hon
ofta i fönsternischen
funderar över tillvaron

dit når solen
blott en kort
stund, låter henne

sedan vila i
skuggan av en
mer tänkt verklighet




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 2850 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 22:40



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
dikten är som ett urklipp ur en roman... snyggt
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP