Kärleken har sin glädje i sanningen (1 Kor 13:6) Kärlek utan sanning är horeri.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken har sin glädje i sanningen (1 Kor 13:6) Kärlek utan sanning är horeri.




AGAPETELEGRAM

 

 

 

kanske lite svårt

att förstå sig på

vad som gnistrar genom

de himmelsblå

men jag vill försöka

förstå ändå

söka barnet i dig

som gråter så

 

 

hej, kom fram

det är inte farligt alls

ingen snara läggs

runt din smäckra hals

men en arm

som är både trygg och varm

inte lagens

men nådens långa arm

 

 

veckla ut dig, knyte

med allt du är

det finns bara frid

ljus och värme här

ingen står med påken

bakom sin rygg

här kan du få vara

helt fri och trygg

 

 

 

irrandet kan upphöra

här & nu

först då kan du finna

den som är du

spegla dig i Skaparen

och du ser

verkligheten framträda

mer och mer

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091025

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2010-05-05 05:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanske lite svårt att förstå sig på vad som gnistrar genom de himmelsblå ...
inte bara lite svårt, men jag har förstått att NÅGOT måste det ju vara
2010-05-07

  aagape VIP
oj fint
2010-05-07

  Måna N. Berger
Det blev en guldstjärna, välförtjänt! Grattis!
2010-05-07

  stenen/ Yv Ericsson
Jag förstår detta har med typ korinterbrevet att göra. heter det så?
Grattis till stjärna. Det är du värd många.
2010-05-07

  marie-helene
Amen och tack än en gång!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP