Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GERILLAKAMP OCH UNDERJORDISK LYX

min utställning pågår dygnet runt

galleri gallfeber, långtbortistan

det är vernissage hela året runt

konstverk från stans poesipartisan

jag kallar det gerillakamp

och underjordisk lyx

du kallar det för mögelsvamp

och hatar att det trycks

 

 

rondellkatter, horor

kosmetika, fisk

här går man in på

egen risk

bordellkatter, rock´n´roll

stövlar och smink

jerry lee lewis´

pianoklink

ett märkligt collage

från mitt kalejdoskop

ett kräkmedel för

pimpinetta små våp

 

 

ett stort sammelsurium

av dagboksfragment

små färglagda avtryck

av sådant som hänt

så seglar mitt skepp mot

en dold kontinent

som synliggörs endast

för den Gud har sänt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 09:17



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Headbanging och hopp framme vid scenen!
2010-05-05

  Måna N. Berger
Härligt! Din utställning är öppen och fascinerande, jag gillar dina ongoing happenings!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP