Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh.


Fota mina känslor

Min berättarröst

är oduglig

konstaterar jag

och ser på foton på dig

på oss

på det som är ditt

och mitt och

numera vårt



Vi får fota

för att bevisa

vår kärlek

orden räcker inte

till




Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 23:18



Bookmark and Share


  lycksele
Hej igen.
Det är roligt att du går vidare och lämnar bakom det som varit. Så gott det går.

"för att bevisa
vår kärlek"

Stopp ett tag. Du använder ordet 'kärlek'. Men menar du att ni kommit längre än till svärmeri fasen?
Förälskelsefasen då man inte ser riktigt nyktert, utan är härligt kåt daga och natt, den kanske redan är över?

Ingen fas är fulare än den andra. Men att binda sig för ett längre kontrakt, det ska man undvika att göra förhastat.
Men om du skulle göra fel, så kom ihåg:
"Det är inte fel att göra fel,
men det är onödigt att göra misstag
om man kan göra rätt"

Slutligen.Jag är glad för din skull.

"När Lindy är glad
hoppar och dansar fiskarna i bäcken
en fågel ser det och börjar sjunga glatt"

/lycksele
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex