Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är din nu.


Jag är din nu.

Du köper ost

åt mig

kommer leendes i korridoren

och jag tar emot ditt te

när du brygger

jag blir ompysslad

och du lagar mat

åt mig




Pasta




Och jag vilar på din säng

när du läser din

teologi

och jag stryker med min blick

över din rygg

och är din




Din




Fri vers av Tea Alex
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-05-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex