Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära.


Redan

Möt mig!

Vill jag ropa

men det behövs inte




Du är redan

här




Fri vers av Tea Alex
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 23:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
Denna är helt rätt...love it!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex