Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är din nu.


Omslut mig

Nära står du

upptäcker jag

där jag går

över övergångsstället



Du är med mig

nu



Mina händer

runt ditt hjärta




Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 23:26



Bookmark and Share


  Anna*
Såååå vackert formulerat!
2010-05-07

  Blåbäret
lillfingerkärlek i nära rörelser kan vara en sådan stor känsla...att sida vid sida kan kännas så rätt
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex