Låt ingen lura dig. Bibelns Jesus är världens ljus. Han och ingen annan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt ingen lura dig. Bibelns Jesus är världens ljus. Han och ingen annan.




TILLFÄLLIGT INBROTT

så skingras molnen temporärt

och det kan vara mycket värt

när mörkret isolerar mig

och väser lögnerna om Dig

en strimma ljus kan vara nog

när jag gått vilse i Hans skog

av alla varför, hur och när

och himlen skyms fast den är här

ljus bryter in för det har makt

att lysa upp en öde trakt

en gnista tänder präriebrand

ljus skymtar fram i mörklagt land

mitt i en värld av kamp och krig

ber jag en bön om upplyst stig

trots allt det onda jag har gjort

är jag bevarad - det är stort!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 09:22



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
finfinfin!
så mkt förtörstan och längtan och visshet...vackert!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP