Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STYNG

en smärta svävar

över denna skira grönska

en iskall vind med bud

om aldrig mer igen

och jag blir påmind om

att här finns mer att önska

men om man delar frihet

upphör friheten

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
komplett
2010-05-06

  stenen/ Yv Ericsson
Så är det väl, kanske. eller? kan man inte dela frihet föresten?
Du är så cool som har bild på dig själv:) skulle jag aldrig våga.
2010-05-06

  Måna N. Berger
Kristallklart och smärtsamt!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP