Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållplatser

Då stod där en patron på mitt skrivbord.

Nu står där en golfpegg.

En symbolik lika tydlig som oavsiktlig.

En resa på tio år, enkel resa från rebell till något annat.

Men i det hela en konvergens förvandling.

Motstridiga åsikter är egentligen mera lika varandra än olika.

Spelar det någon roll vart eller vad eller varför.

När vi ändå sätter punkt på samma ställe.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mister Bister
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-05-06 22:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
intressant liten betraktelse där
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mister Bister