Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min syster Emma som dog 19 Oktober 2001. 17 år blev hon.


9

Du känns långt borta

nu

inte alls

som igår

jag såg dig



I Oktober är det nio år sen

vi sågs

Nio år

ibland långa

ibland korta

en del bättre

en del olidliga

och jag har slutat vänta på dig


Jag väntar inte längre

Köper inte Gevalia

utifall att jag får oväntat besök

Har inte nybakat

i frysen

utifall att just du skulle poppa förbi

och mina tankar

och funderingar

är inte dina

inte våra

utan mina


I nio år

har jag varit storasyster

utan att ha

en

lillasyster




Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 18:11



Bookmark and Share


  Carina Johansson
Så fin dikt om sorgens ansikte. Längtan, saknaden, hoppet acceptansen.
Ni kommer säkert få dricka ert kaffe ihop framöver du o din lillasyster.
2010-05-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Starkt och kärleksfullt
2010-05-08

  Anna*
Berörande, ömsint och stark text!
2010-05-07

  Karin E
Stark och väldigt vacker text! Verkligen berörande
Stor Kram
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex