Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag verkar kär. Har jag hört.


Rosenknopp

Du ringer

från stan

har nån timme över

mellan lektioner

och tåget till Stockholm



Jobba

på kvällarna

Du drar in pengar

är driftig

Jag gillar det



Jag duschar snabbt

vill inte lukta det minsta

ofräscht


Vill lukta hallonbåt

och rosenknopp

som den tjejigaste

av tjejer


Sätter mig på cykeln

och möter dig

på biblioteket




Fri vers av Tea Alex
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 18:14



Bookmark and Share


  Anna*
=0) Mysigt och helt klart alla tecknen på att vara kär ♥
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex