Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen ler jag fånigt.


Elias, viskar jag

Jag provar

ditt efternamn

efter mina tre förnamn

ibland



Viskar dem ut

i luften

Låter namnen flyga runt varandra

De provar försiktigt vingarna

landar i mina händer

söker trygghet

och tar sen sats igen



Virvlande små bokstäver tillkommer

när jag också viskar

dina förnamn



De blandas

med mina

och små mininamn

tillkommer



Elias

viskar jag

Elias

och Samuel

och Zacharias



Jag ser mininamnen virvla runt

i rummet

sen kallar jag dem åter

och sparar dem

i mitt bröst




Fri vers av Tea Alex
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 18:27



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt, lättsamt varmt
2010-05-08

  Anna*
Underbar text!
Flyter skönt med befriande virvlande kärlek... ♥
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex