Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mycket man inte ska vara.

Jag är fel

på många vis

Jag vet

"Jag är mycket man inte ska vara"

var det någon som sa

en gång

till min syster

innan hon dog



Det betydde mycket för oss

för om det är något

man inte ska vara

när man är 17 år

så är det död




Jag minns dig fortfarande

Jag saknar dig ibland

Du är en

av mina gömda stenar




Fri vers av Tea Alex
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-12 11:36



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Nä, så där oåterkalleligt död är det inte något man vill att någon ska vara. Som en tyngd av stenar sätter sånt sig i bröstet på en...

Mycket bra uttrycker du din känsla av en förlorad och saknad syster tycker jag!!
2010-05-13

  Smörblomma
Saknad.
Starka känslor i texten, det gör ont att läsa. Fint uttryckt.
2010-05-13

  Anna*
Tänkvärt och ledsamt ändå med saknad
2010-05-12

  Blåbäret
så sant och ärligt om det obegripliga...i en oändlig saknad, förstår jag
2010-05-12

  steffie
Tragiskt,men vackert!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex