Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fånga en läsares hjärta

med kärleksfyllda meningar
fyllda med ömhet och närhet
i  vackra tankar

 

att landa i ögonblickens tystnad
beröra själens inre stränder
som en vacker blomma slår ut
framför dina ögon

 

ljuva poem skapas
i smekande vind att älskas
i stund av stillhet

 

ord och hemligheter
finns skrivna i livets hjärta

 

att få höra dina innersta tankar
drömmar viskade under stunder
av vackra uppenbarelser av din skönhet

 

i tid och rum
lyser den vackra känslan av dig
ur dina djupa sinnen

 

att mötas i smekande vind

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-07 19:31



Bookmark and Share


  aol
Så fint kärleksfullt skaldat
2022-05-27

  Concordia
Sparar som pdf - rakt in i favvopärmen - den blåa pärmen med en enhörning på <3 <3 <3
2019-02-08

  Concordia
oooh woooow hmmm jaaaaa oohhhhh
2019-02-08

  Kim VIP
Fint och kärleksfullt poetat!
2016-03-22

  mike irow
verkligen finfin!!!!!! o
avslutning!!!!!!!
2016-03-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket, mycket skönt och vackert skaldat. =)
2010-05-10

  Suzy med punkterna
Detta är att fånga....vackert
2010-05-08

  W.Riter
Lysande vackert Princess!
2010-05-07

  devilsangel
Jättevackert, fint, berörande...
2010-05-07

  lycksele
att födas
att fånga en faders hjärta
att vila trygg
i hans vackra drömmar
för dig

att utge sig
är att vinna sig
att svika
är att försvika sig själv

att leva är att hoppas
att sagan
är
verklighet

Amen.

/tack prinsessan (för det är du :)
du är på den rätta vägen i ditt skrivande
och nu vet jag att du känner det också
jag är MYCKET glad för dig
och din familj
2010-05-07

  Nina Nightwish
Vackert!
2010-05-07

  Mats Henricson
Du fångade i alla fall mitt.... , underbara rader ! Bokmärker !
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP