Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKBRÄNNARTID

det finns böcker jag vill bränna

jag har gjort det till och med

de hör hemma i gehenna

och de passar bäst som ved

jag är fri att bränna bråte

och att uttrycka mitt hat

det som räknas är uppsåtet

men jag tror på resultat

 

LARZ GUSTAFSSON   090121

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 21:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver inte läsa skit.
2010-05-09

  mare VIP
Ja, vissa böcker önskar man inte fanns..
2010-05-09

  Måna N. Berger
Har du läst Gardells senaste?
2010-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Gardells senaste framför allt.

Tack själv.
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
Nu blir man ju nyfiken på vilka böcker som lidit i lågorna:)?
Mycket bra dikt! cool titel.
Tack föresten för alla fina dikter du skickade!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP