Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.11   
01.00   



mustang


bogländ spänd
manen flygande vänd
öga öra mulen vind

löddra flanken hovar
kraft rusar blodet

frihetstörst




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-11-11 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund