Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTSIKT FRÅN EN SKRIVARLYA

utsikt från en skrivarlya

önskar att den vore min

den som lyckas slå igenom

blir berömd och pengastinn

genom fönstret ser du staden

med romanfigurerna

de fiktiva karaktärer

som befolkar turerna

 

 

gyttret rymmer många världar

vimlets outtömlighet

inne i din skrivarlya

blir en abstraktion konkret

en notis kan inspirera

liksom samtal på café

vidrörd ses din själ vibrera

mitt i denna exposé

 

 

ensam är du på din resa

över alla blanka ark

som blir fyllda, som ska läsas

i alkov, på strand, i park

blicken bortom skorstensapor

vem ska kyssa? vem ska slå?

du är där på stadens gator

men i lyans lugn ändå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 16:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivit och fint fångat
av dig som skriver, så tänkvärda och
berörande texter
2010-05-09

  Line W
Så fint min vän! Kram :)
2010-05-09

  Måna N. Berger
Författarens roll i livet är märklig! Mycket snyggt fångat av dig här.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP